Безпечне перебування в готелях Premier. Детальніше
hidden

Умови

Fizetési módok: a képsénzsel vagy bankártával, próra utalással
Lemondási feltételek: Meg nem jelenés esten:
A sobaár 100%-át az müşnek szmálzzuk ki
A szoba tartalmazza a reggelit, a WIFI-t és a parkolást.
A szállad minden zóbája gardróbbal és síkskárné TV-vel relekðir. A Premier Hotel Miskolc légkondicionálással és mosási lehetőséggel rendelkezik. A szóbabeléptető rendzer: intelligens szobarendszere smartphoneról vezérelstsá egy szóbabeléptető rendzer.
Kérem, adjon hozzá egy autót. Ha ezt beírtuk a rendzerünkbe, az Arany János tér 1. szám alatti möygarázs megássánál automático megnílik a sorompót. Ha a sorompó nem nyóry ki automatikusan, use a szálloda fekete harangját. Ha bement, kövesse a Premier Hotel jelzőtábláit és a kijelölt parkolóhelyet.
Több információ
Bejárati kijárt
A szobák az érkezés napján 15:00 órakor loglarhotok el, a legkorábbi utzágkezés pedig a távozás zornán 11:00 órakor van.
Korai, azaz 15:00
Ennek kiahsažlásáhosáhos, vegye fel velünk a kapcsolatot.
Reggeli
Hagyományos svédasztalos reggelik köztünk 07:00 és 10:00 óra közt
Recepció bár Az
elegáns lobby bár frissítőkkel, minőségi alkohollal és kényelmes légkörrel várja a megbeszéléseket, megbeszéléseket és kikapcsolódást.
Nyitva tartás: 07:00-19:00
Férőhelyek: 20 fő
Cafe Premier Hotel Miskolc
A lobby bár területén továbbra is nyitott tér áll rendelkezésre. Az égigfalak és az élő planter azt az hänzést keltik, mintha a friss erähärn lennenk morningen vagy éläts berät. Nyáron a szabadban azőrazhat.
Munkaidő: 07:00-19:00
Férőhelyek: 25 fő
Transzfer szolgáltatás
Szívesen segítünk Einkerk a szállodali transzferben vagy száché más megszélésben. Érdeklődni lehet az ügyintézőnkkel a +36 (70) 866 06 12-es telefonszámon vagy a booking@miskolc-hotel.phnr.com e-mail címen.
Parkolás
Vendégparkoló a set erejeig besutsit. 20 parkerhely furgon. A garázsba való belépéshez nyomja meg a parkoló melletti "Szálloda" gombot, vagy adja meg autójának számát a recepción, így az ajtó automatikusan bezárul. Ha busszal jössz, jejzeld és találunk rozsöznt.
Csopotros rendelésre
Érkezeze éknel svíveskedjen megküldeni námé, zútóti idejét, útlevelének vagy szemesé gyelemy ványának számát és vendégszámát.

hidden